Ne poti contacta la nr:
0745 555 559
sau ne poti urmari pe:

Pentru detalii sunati la 0745 555 559

0745 555 559 COMANDA PRIN TELEFON

Despre noi


FIRMA NOASTRA

Suntem o echipa de tineri profesionista, al carei scop a fost inca de la inceput crearea unei companii care sa se adreseze nevoilor si asteptarilor de pe piata locala, aplicand cele mai inalte standarde.

Scopul companiei IAK GROUP este de a va pune la dispozitie o gama larga de produse la preturi foarte avantajoase pentru a va oferi o experienta de cumparare cat mai placuta si rapida.

Satisfactia deplina a clientilor este cel mai inalt ideal al echipei nostre. De aceea, fiecare actiune a fiecarui angajat, din fiecare departament, este orientata astfel incat sa ne indeplinim misiunea. Permanent cautam sa oferim cele mai bune solutii, servicii si tehnologii de achizitie astfel incat sa imbunatatim experienta dumneavoastra ori de cate ori apelati la serviciile noastre.

Avem si respectam proceduri clare de lucru care asigura un nivel inalt, constant in calitatea produselor si serviciilor noastre.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor de la IAK GROUP.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea va punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatarire a ofertei curente.