Ne poti contacta la nr:
0745 555 559
sau ne poti urmari pe:

Pentru detalii sunati la 0745 555 559

0745 555 559 COMANDA PRIN TELEFON

Despre noi


Despre noi

DOAR CALITATE PENTRU CLIENTI!

Firma Noastra

Suntem o echipa de profesionisti tineri, ale carei radacini au fost intotdeauna in dorinta de a infiinta o companie menita sa raspunda cerintelor si asteptarilor pietei locale, urmarind cele mai inalte standarde.
Compania noastra, IAK.ro , vizeaza sa va ofere o gama variata de produse la preturi extrem de competitive, avand ca obiectiv oferirea unei experiente de cumparare cat mai placute si eficiente.
Fiecare membru al echipei noastre impartaseste aceeasi viziune: satisfactia deplina a clientilor nostri. Prin urmare, fiecare actiune intreprinsa de angajatii nostri, din orice departament, este directionata spre indeplinirea cu succes a misiunii noastre.

Showroom-lateral-spate-cu-lumini-iak

Showroom lateral spate cu lumini iak.ro

CUM CREAM PRODUSELE TALE?

Calitate prin Profesionalism

La IAK.ro , calitatea este garantata prin respectarea si implementarea riguroasa a unor proceduri clare de lucru. Acestea asigura mentinerea unui nivel inalt si constant al calitatii produselor si serviciilor noastre.
Punem un accent deosebit pe instruirea continua a personalului nostru, dorind sa asiguram o maxima satisfactie in utilizarea produselor oferite de IAK.ro .
Suntem dedicati asigurarii faptului ca fiecare client se bucura de o experienta placuta cu produsele noastre. Din acest motiv, va punem la dispozitie nu doar o gama variata de produse, ci si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.